Bank Norwegian Forbrukslån

Søk her

Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682.

Aldersgrense23 år
LånegrenseKr 600 000
Effektiv rente8,38%
EtableringsgebyrKr 950
TermingebyrKr 30
Nedbetalingstid5 år

Bank Norwegian er en av de mest kjente kredittbanker i Norge. De tilbyr forbrukslån og kredittkort. Bank Norwegian AS er et datterselskap av Norwegian Finans Holding ASA. Norwegian Finans Holding ASA er et forvaltningsselskap og har ingen annen funksjon enn å forvalte aksjene i datterselskapet.

Bank Norwegian – Krav til søker:

  • Minimum 23 år gammel.
  • Norsk adresse siste 3 år.
  • Ingen betalingsanmerkninger.
  • Fast inntekt.

Fordeler med å låne fra Bank Norwegian:

  • Mulighet for refinansiering.
  • Lån penger med BankID.
  • Utbetalt umiddelbart etter signering (og godkjent lånesøknad) med BankID.
  • Lån opptil 600.000 kroner.

Bank Norwegian tilbyr flere ulike lån, som inkluderer Forbrukslån, Refinansiering, Oppussingslån og Båtlån. Hvilken rente du vil få, vil være avhengig av en rekke forhold, som inntekt. Hvert enkelt produkt har en grei oversikt over pris og hvor mye du kan forvente lånet vil koste deg i oprettelsesgebyr, termingebyrer og renter. Bank Norwegian tilbyr i hovedsak tre produkter: Forbrukslån, Kredittkort og Sparekonto.

Lån penger fra Bank Norwegian

Bank Norwegian forbrukslån kan brukes til mange forskjellige formål. Enten du vil låne uten sikkerhet til kjøp av nye forbruksvarer som en ny TV, et nytt kjøkken eller en ny bil, eller du vil refinansiere flere dyre lån, kan nordmenn forbrukslånet brukes til det. Et forbrukslån fra Bank Norwegian gir deg med andre ord muligheten til å oppfylle drømmene dine eller samle gjelden din ett sted.

Med et forbrukslån fra Bank Norwegian må du betale et fast månedlig beløp, men du har alltid muligheten til å innfri hele lånet uten ekstra kostnader, dersom du har muligheten til det. Når du søker om lån, velger du også hvor lang nedbetalingstiden skal være, samt hvor mye du vil betale ned på lånet hver måned. Dermed får du fleksibiliteten du trenger med et forbrukslån fra Bank Norwegian. Samtidig er du ikke pålagt å stille sikkerhet for lånet.

Få et forbrukslån fra Bank Norwegian

Sett sammen lånene dine enkelt og raskt
Hvis du er i en situasjon med flere dyre kjapplån, kredittkort og en liten sum penger hver måned, bør du vurdere å slå sammen dine lån hos Bank Norwegian. Her har de gjort det enkelt og raskt for deg å slå sammen dyre lån og kredittkort slik at du har alt på ett sted.

 

Det kan være mange fordeler ved å samle lånene dine, da det nesten alltid vil føre til sparing på gebyrer og et større beløp tilgjengelig hver måned. Videre unngår du alt bryet med å ha flere lån fra forskjellige låneleverandører.

 

Ved å søke om et banklån hos Bank Norwegian kan du dermed spare både penger og bry.

 

Det er enkelt å søke om forbrukslån
Det er enkelt og raskt første gang du må søke om et av de billigste forbrukslånene i Danmark 2018. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut et tre-trinns låneskjema i banknorsk bank. Her vil du bli bedt om å legge inn en rekke opplysninger om lånet, for eksempel ønsket lånebeløp og om du vil bruke lånet helt eller delvis til å betale ned annen gjeld. I tillegg vil du bli bedt om å oppgi en rekke personopplysninger, inkludert HLR-nummeret, ditt fulle navn, din e-postadresse, ditt private mobilnummer og om du søker om lånet med en medsøker eller ikke.

 

Når all informasjonen er fullført og du har fullført både trinn 1 og trinn 2, vil du til slutt måtte godta lånesøknaden og sende den av. Du kan forvente å motta søknaden din umiddelbart, og hvis lånesøknaden din blir godkjent, vil du kunne signere låneavtalen med NemID.

 

Siden Bank Norwegian er medlem av Bankenes Garantifond, dekkes du automatisk av innskuddsgarantiene som gjelder for norske banker. Derfor, hvis du har et ønske om å opprette en sparekonto, kanskje sammen med et forbrukslån eller kredittkort, kan det være lurt å velge sparekonto deres.

 

Søk om forbrukslån fra Bank Norwegian

 

Slik bestiller du en sparekonto
Hvis du i utgangspunktet er interessert i å få en sparekonto, kan du bestille den via Bank Norges nettsted. Her finner du et tretrinnsskjema som du må fylle ut for å bestille kontoen. Det er både enkelt og raskt og krever ikke mye mer enn å måtte oppgi en rekke personopplysninger, inkludert HLR-nummeret, ditt fulle navn, din e-postadresse og ditt mobiltelefonnummer.

 

I tillegg til å tilby muligheten til å ta et forbrukslån, kan du også få en sparekonto hos Bank Norwegian. Bank Norges sparekonto gir deg en innskuddsrente på 0,70% fra den første kronen du setter inn i sparepengene. Å opprette en sparekonto er 100% gratis, og det er heller ingen bindingstid. Vær også oppmerksom på at betaling fra sparekontoen din bare kan gjøres til din egen NemKonto.

 

Se mer hos Bank Norwegian

 

Kredittkortrenter
Når du trenger å søke om kredittkort, er dette et godt valg første gang du trenger kreditt. Du kan tjene penger tilbake på ditt norske kort. Du kan alltid følge med på kontosaldoen på kortet.

 

Med et kredittkort fra Bank Norwegian, også kalt Bank Norwegian-kredittkort, får du et kort til enhver anledning. Bank Norwegian-kortet er et komplett kredittkort som lar deg spare deg for reiser hele året, og det er til og med det eneste kortet du trenger å ta med deg når du er på reise.

 

Få et kredittkort fra Bank Norwegian

 

Kredittkortrenter

Kredittkortet kan brukes til varekjøp og kontantuttak på automater i inn- og utland *.
Opptil 45 dager rentefri kreditt
Opptil 100 000 danske kroner i kreditt
Inkludert reise- og avbestillingsforsikring
* Når du bruker kredittkortet i en annen valuta enn danske kroner, er det et valutatillegg på 1,75% av valutakursen
Andre fordeler med kredittkort:
Betal kontaktløs der det støttes

Renten er 19,99%. Hvis kreditten er DKK 15 000, blir 100% benyttet og avregnet som et lån med en løpetid på 12 måneder, vil de totale kostnadene være: 1 673 DKK. April er 21,93% og det totale tilbakebetalte beløpet er: 16 673 DKK.

 

Forsikring og kontanter
Når du kjøper noe med kredittkortet, tjener du automatisk kontantpoeng. Kontantpoeng kan brukes til enten full eller delvis betaling av alle reiser på Norwegian. Dette betyr at du kan tjene mange CashPoints for reisekjøp hvis du gjør alle kjøp i løpet av året med ditt Bank Norwegian-visum.

 

Du tjener også CashPoints hvis kortet brukes til å kjøpe flybilletter med norsk flybuss, hvor du kan tjene 10% på Flex-billetter. I tillegg blir reis- og avbestillingsforsikring automatisk inkludert når kortet brukes til å kjøpe reiser gjennom Norwegian. Dette er en god sikkerhet med Bank Norwegian kredittkortforsikring. Vær oppmerksom på at du kan motta flybillett hvis en flytur er forsinket.

 

Norskkortet har ingen årsavgift og er gratis i forbindelse med daglige kjøp. Videre er det ikke noe gebyr for å bruke kortet til kontantuttak hos minibanker. Du bør imidlertid være klar over at det er et valutatillegg av valutakursen hvis du bruker ditt norske Visa i en annen valuta enn danske kroner.

 

Les mer hos Bank Norwegian

 

Hvordan søke om kredittkort hos Bank Norwegian Denmark
Du kan når som helst søke om norske kort på Banknor Norwegian. Via et enkelt søknadsskjema i tre trinn kan du raskt og enkelt bestille kredittkortet ditt. Noe som koster en årlig avgift. Bare oppgi litt personlig informasjon og fyll ut resten av skjemaet før du til slutt blir bedt om å godta søknaden din og sende den av. Enkelt og enkelt!

 

Når du er ung og trenger å velge bank, er det sannsynligvis andre ting du bør vurdere. For eksempel Studenter og enten beboer eller innbygger vil plutselig få noen plutselige utgifter.

 

Imidlertid, som familie, bør større lån på mer enn noen få tusen dollar også være mulig. Hvis det trengs en ny bolig eller bil, må du låne et større beløp.

 

Bank Norwegian tilbyr både et privat lån og et forbrukslån fra 5000 til 400 000 danske kroner, hvor du via NemID enkelt kan signere avtalen og få pengene så raskt som mulig. Det gjør det til et enkelt sted å låne penger. Søk med Easy ID.

 

Tilbyr muligheter for forskjellige typer kunder – appellerer til dine behov
De tilbyr muligheter for en rekke kunder som passer en del av befolkningen. Det er viktig å velge en bank som appellerer til dine eksakte behov. Det kan være viktig å ha en sparekonto ved siden av forbrukerkontoen sin, som er knyttet til et kredittkort. Penger kan settes av hele året. Hvis hele familien skal ut og reise, eller hvis det er en spesiell ting å redde.

 

Det betyr også at du ikke bare kan bruke sparepengene dine enkelt. Ellers vil de være på kredittkortet som er fritt tilgjengelig. Velger du Bank of Norwegian er det derfor mulig å opprette en sparekonto med en fornuftig rente. Da er det mulig å ha en større sparing hos banken hans.

 

I tillegg er det også mulig å få et spesielt kredittkort i Norwegian Bank, som ikke bare tilbyr de vanlige kredittkortalternativene, men også lar deg spare CashPoints slik at du som kunde kan spare penger når du kjøper billettene og flyr med norsk.

 

Les mer hos Bank Norwegian

 

Rask betaling av lånet ditt
Hos de fleste danske banker er det mulig å låne et mindre eller større beløp. Hvor det noen steder er veldig raskt å få godkjent et raskt lån og få pengene inn på kontoen. Andre steder er det en lang prosess å gå gjennom, spesielt hvis det handler om større mengder. Hvis du trenger å få godkjent lånet på lengre sikt.

 

Det er penger å låne til nøyaktig hva hjertet ditt ønsker og det du alltid har drømt om. Et billig sms-lån gir god mulighet til å føre mange av dine ønsker ut i verden, siden du ikke lenger trenger å vente på en klar langsiktig besparelse. Du kan låne penger til den nye telefonen på markedet, bilen du lenge har sett på, leiligheten som er virkelig god eller noe ganske fjerde.

 

Lån fra Bank Norwegian

 

Bank Norwegian Denmark er relativt nytt på det danske markedet. På den annen side har de vært aktive i Norge og Sverige i lang tid, og har ingen danske banker bak seg.

 

Enkelt å bytte til Banknor Norwegian
Hvis du allerede er registrert i en bank som ikke oppfyller dine krav eller ikke oppfyller standardene dine. Det er mulig å bytte bank enkelt. Det kan være flere grunner til at du ønsker å bytte bank. For eksempel hvis du føler at rentene dine er for dyre, og du vil ha de billigere andre steder.

 

Det kan også skyldes at bindingen mellom personalet og forbrukeren var kald. Hvis kunden ikke følte seg velkommen eller hjulpet. Noen av fordelene med å bytte bank kan være bare lavere rente på gjeldende lån. Men også en mulig høyere rente på f.eks. sparekontoen. I tillegg kan det også være andre fordeler, som i Norwegian Bank NemId. Her kan du spare penger på dine reiser.

 

Når du som kunde har bestemt deg for hvilken bank du vil bytte til. Da i seg selv er det ikke mye å gjøre foruten å kontakte banken og registrere seg. Der må du også identifisere hvilken konto du vil ha som NemKonto. Da vil banken ta seg av den harde delen med å overføre penger og informasjon til vanlige inntekter og utgifter. Da kan du glede deg over den nye selvvalgte banken din og dra nytte av det de tilbyr deg som ny kunde.

 

Lån penger fra Bank Norwegian

Eks: Effektiv rente 16,5%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 16.682. Totalt: 116.682.

Søk her

Spill online casino trygt

Spill online casino trygt med riktig kort

I disse dager er det populært som aldri før å spille online casino og mange benytter seg av kredittkort eller ordinært bankkort til å sette inn penger på spillerkontoen. Derfor, er det på sin plass å sette søkelyset på kortbruken og hva det innebærer for kortbruker. I denne artikkelen skal vi ikke moralisere over spill … Read more

Podcast om ansvarlig utlån

podcast om ansvarlig utlån

Det er mye vind i seilene for at en ansvarlig utlånspolitikk skal komme på plass. Det er en økning i personlig gjeld, men er den så drastisk som enkelte vil ha det til? Her får du en liten oppsummering av et par spennende podcast om ansvarlig utlån (Finn linker i slutten av artikkelen). Kun 3% … Read more

Alle låneprodukter du finner omtaler og artikler om av her på siden er gjenstand for en rangering, og omtales gjerne som «billigste», «beste», «anbefalt» m.m (listen er ikke uttømmende). Vi rangerer låneprodukter etter objektive vurderinger og skal kun fungere som veiledende for det enkelte låneproduktet. Vi vurderer låneprodukter etter parametere som renter, fordeler, lånetype, års- og/eller etableringsbegyr, maks. kreditt. I denne vuderingen gir vi deg informasjon som kan gi deg eventuelle fordeler. Alle vurderinger skal anses som objektive og er ikke nødvendigvis fullt dekkende for produktet eller markedet. Ta alltid en egen vurdering når du skal låne penger – det er tross alt din hverdagsøkonomi det er snakk om. Alle opplysningene her på siden tilstrebes å være korrekte, men feil kan skje og vilkår kan endres. Når du skal søke på et låneprodukt kan du, for din egen skyld, dobbeltsjekke at alle opplysninger du finner her samsvarer med de opplysningene du finner hos annonsøren. Det er alltid en god ide å sammenlign flere produkter for å finne det låneproduktet som gir deg mest for pengene og de beste fordelene!